Schoonheidsspecialist Hengelo

Bent je op zoek naar een professionele schoonheidssalon in de buurt van Hengelo? Maak dan kennis met Meamo Skin Boutique in Saasveld! Wij zijn de ideale keuze voor mensen die hoogwaardige schoonheidsbehandelingen zoeken tegen een betaalbare prijs en binnen een redelijke reisafstand van Hengelo.

Schoonheidsspecialist in de buurt van Hengelo

Meamo Skin Boutique is een kleinschalige schoonheidssalon in Saasveld, waar ontspanning, langdurige huidverbetering en schoonheid centraal staan.

Wij hebben jarenlange ervaring in het verlenen van een breed scala aan schoonheidsbehandelingen, waaronder gezichtsbehandelingen, huidverbetering en waxen. Bij Meamo Skin Boutique staan wij voor een persoonlijke aanpak, waarbij we rekening houden met jouw individuele behoeften en wensen om de beste resultaten te behalen.

Saasveld slechts 15 minuten van Hengelo!

Onze salon is gevestigd in Saasveld, op een gunstige afstand van Hengelo. We zijn gemakkelijk bereikbaar en een bijkomend voordeel: er is voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar!

Onze klanten waarderen onze rustige en ontspannen sfeer, waar ze kunnen genieten van een moment van ontspanning en verzorging. Of je nu last hebt van acne, rimpels, pigmentvlekken of een doffe huid, wij helpen je jouw huid te verbeteren en een gezonde, stralende teint te krijgen.

Maak vrijblijvend kennis met Meamo Skin Boutique

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en professionele schoonheidssalon binnen een redelijke reisafstand van Hengelo, dan is Meamo Skin Boutique de perfecte keuze voor jou.

Ben je benieuwd naar onze behandelingen of wat wij jou kunnen bieden? Laat jouw gegevens achter, dan nemen wij persoonlijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

We zien je graag in Saasveld!